INTRESSEANMÄLAN - förskolan, SKOLAN, FRITIDShem

Ansökan förskolanAnsökan förskoleklassAnsökan skolan åk 1-9Ansökan fritidshem

Förskolan

Ditt barn kan tidigast börja förskola vid 1 års ålder. Det går bra att ställa barnet i kö när som helst, vi rekommenderar att ansöka i god tid. Vårt huvudsakliga intag sker i mitten på augusti.

Vi tillämpar syskonförtur i övrigt baseras kön på ansökningsdatum och Umeå kommuns reger. Ansökan är ej bindande fören man tackat ja till en plats.

Umeå Waldorfskolas förskola finns på två enheter, Solrosen och Solgården, läs mer om
förskolan. Önskar man enhet och/eller avdelning, skriv i så fall vilken i kommentarsrutan på ansökan. Vi försöker tillgodose önskemål och meddelar så snart vi vet vid vilken enhet och avdelning som barnet eventuellt fått en plats.

Fyll i formuläret för att ansöka om plats för ditt barn i förskolan. Ansökan går iväg till ansvarig för förskolan, som skickar tillbaka en manuell bekräftelse inom några dagar.
Ansökan förskolan

Skolan (F - 9) & Fritids

Du kan ansöka till Umeå Waldorfskolas grundskola när som helst.

Förskoleklass
Ditt barn kan tidigast börja förskoleklass det år barnet fyller 6 år. Till förskoleklass tillämpas förtur för barn på Umeå Waldorfskolas förskola, ansökan måste dock ändå göras i tid, senast andra veckan i januari för garanterad plats hösten samma år. Har ni anmält ert barn till förskoleklass får barnet automatiskt även en köplats till klass 1.

Klass 1-9
Vi tillämpar syskonförtur i övrigt baseras kön på ansökningsdatum. Ansökan till åk 1-9 är ej bindande fören man tackat ja till en plats.

Fritidshem
Söker man också plats på fritids, fylls även en ansökan till fritidshem i. Den kan också fyllas i för redan befintliga elever på Umeå Waldorfskola som önskar plats på vårt fritidshem senare.

Fyll aktuellt formulär för att ansöka om plats för ditt barn. Ansökan går iväg till ansvarig för inskrivning, som skickar tillbaka en manuell bekräftelse inom några dagar.
Ansökan förskoleklassAnsökan skolan åk 1-9Ansökan fritidshem

vad händer på skolan?