INTRESSEANMÄLAN - förskolan, SKOLAN, FRITIDShem

Ansökan förskolanAnsökan förskoleklassAnsökan skolan åk 1-9Ansökan fritidshem

Förskolan

Ditt barn kan tidigast börja förskola vid 1 års ålder. Det går bra att ställa barnet i kö när som helst, vi rekommenderar att ansöka i god tid. Vårt huvudsakliga intag sker i mitten på augusti.

Vi tillämpar:
1. Syskonförtur (gäller för  befintliga syskon någonstans i verksamheten).
2. Rak kö efter ansökningsdatum.

Ansökan är ej bindande fören man tackat ja till en plats. 2 månaders uppsägningstid gäller.

Umeå Waldorfskolas förskola finns på två enheter, Solrosen och Solgården, läs mer om
förskolan. Önskar man enhet och/eller avdelning, skriv i så fall vilken i kommentarsrutan på ansökan. Vi försöker tillgodose önskemål och meddelar så snart vi vet vid vilken enhet och avdelning som barnet eventuellt fått en plats.

Fyll i formuläret för att ansöka om plats för ditt barn i förskolan. Ansökan går iväg till ansvarig för förskolan, som skickar tillbaka en manuell bekräftelse inom några dagar.
Har du frågor kontakta Emilia Hennix Isling, biträdande rektor.
070 625 72 41, emilia.hennix@waldorfumea.se
Ansökan förskolan

Skolan (F - 9) & Fritids

Du kan ansöka till Umeå Waldorfskolas grundskola för ditt barn, när som helst.
Har du frågor, kontakta Lisa Munter, inskrivningsansvarig skola.
070-634 21 77, lisa.munter@waldorfumea.se
För information gällande regler för att börja förskoleklass,
Skolverket

Förskoleklass
Till förskoleklass tillämpas förtur för barn i verksamheten samt syskon, ansökan måste dock ändå göras i tid, senast första veckan i januari för plats hösten samma år. Har ni anmält ert barn till förskoleklass får barnet automatiskt även en plats till klass 1.

Köregler förskoleklass:
1. Verksamhetsmässiga samband-barn inom vår förskoleverksamhet
2. Syskonförtur (gäller för befintliga syskon i verksamheten).
3. Anmälningsdatum/Kötid.

Efter sista ansökningsdatum:
1. Rak kö, anmälningsdatum, ingen förtur.

Klass 1-9
Köregler klass 1-9:
1. Inskriven i Umeå Waldorfskolas förskoleklass
2. Syskonförtur (gäller för befintliga syskon i verksamheten)
3. Anmälningsdatum/Kötid.

Fritidshem
Söker man också plats på fritids, fylls även en ansökan till fritidshem i. Den kan också fyllas i för redan befintliga elever vid Umeå Waldorfskola, som önskar plats på vårt fritidshem. 2 månaders uppsägningstid gäller.

Fyll aktuellt formulär för att ansöka om plats för ditt barn. Ansökan går iväg till ansvarig för inskrivning, som skickar tillbaka en manuell bekräftelse inom några dagar.
Ansökan förskoleklassAnsökan skolan åk 1-9Ansökan fritidshem

vad händer på skolan?